Danferie - Udlejning af feriehuse

Udlejning af feriehuse direkte ved havet til fornuftige priser

Fjaltring Ferieby | Holmsland Klitby | Home | Kontakt

"Bakkers og bølgers land"

Velkommen til Nordvestjylland, som også Lemvig og Thyborøn er en del af. Nordvestjylland er tæt på både Vesterhavet og Limfjorden. Området er kendt for hyggelige byer, charmerende havne og smukke landskaber.

Bovbjerg Fyr
Bovbjerg Fyr ligger tæt på Fjaltring Ferieby, og kan ses fra flere steder i feriebyen. Det er muligt at komme op i tårnet og nyde den fantastiske udsigt. Fyrmestergården rummer skiftende udstillinger med lokale kunstnere. I fyrmesterstuen er der cafe i dagtimerne.

Fyret ligger ovenfor høje skrænter, hvor der om sommeren kan rappelles ned til stranden. Syd for fyret og ligger områdets meget populære strand, Høfte Q, hvor der er dannet en meget børnevenlig lagune.

Fjaltring
Fjaltring og nabobyen Trans er kendt for sit specielle lys, som har tiltrukket en del kunstnere, og som derfor er rig på kulturelle oplevelser.

Thorsminde
10 Km syd for Fjaltring ligger fiskeribyen Thorsminde, med sluse mellem Vesterhavet og Nissum Fjord. Slusen er et yndet sted for lystfiskere. I Thorsminde kan du få friskrøget fisk fra røgeriet.

Lemvig
Lemvig som ligger ved Limfjorden, er områdets største by. Lemvig har både en hyggelig bymidte med gode forretninger samt fiskerihavnen, som er et centrum for gamle træskibe. Lemvig blev grundlagt i år 750, og fik købstadsrettigheder i år 1545. Besøg den gamle bydel og den historiske kirke fra det 13. århundrede.

Lemvig og omegn har flere spændende museer, bl.a. Lemvig Museum og Jens Søndergårds Museum.

Kulinariske oplevelser.
Vesterhavet og Limfjorden byder på kulinariske oplevelser. Både Lemvig og Thyborøn har et stort antal restauranter og cafeer. Hvad med en dejlig ret af nyfanget fisk, eller skru tiden tilbage og prøv en af de gamle egnsretter.

Tæt på det hele
Selvom Fjaltring Ferieby ligger i den ægte uspolerede vestjyske natur er der kort afstand til en række af Jyllands berømte turistattraktioner.

Afstande i kilometer      
Bovbjerg fyr/Ferring 6 Herning 79
Klosterheden Plantage 15 Mønsted Kalkgrube 80
Thorsminde 15 Jespershus 86
Lemvig 16 Løveparken, Givskud 124
Vaderne, Vedersø 32 Legoland, Billund 136
Holstebro 41 Fårup Sommerland 142
Ringkøbing 52 Ålborg 173
Hjerl Hede 61 Kruså 255