Danferie - Udlejning af feriehuse

Udlejning af feriehuse direkte ved havet til fornuftige priser

Fjaltring Ferieby | Holmsland Klitby | Læsø Ferieby | Home | Kontakt

Velkommen til Læsø Ferieby

Vil du føle dig som en del af naturen og bo i et hyggeligt dansk træhus er Læsø Ferieby stedet du vil vende tilbage til år efter år.

Feriebyen har 3 forskellige hustyper.
Husene er placeret på 2000 kvadratmeter store grunde smukt bevokset i en ældre, blandet bevoksning af fyrretræer, løvtræer og lyng.
Der er ingen, eller næsten ingen trafikstøj, og beplantningen sørger for at dit privatliv. Øen har et rigt fugleliv, og du kan være sikker på at stå op til fuglenes sang.

Husene har koldt og varmt vand, dyner, puder, service, køle-frys, kaffemaskine, TV/ radio, og hvad man ellers har brug for. Enkelte huse har i stuen derudover en brændeovn.
Husene fremstår i original stand som da de blev byggen i 70erne, og dette er med til at fremkalde den ægte, hyggelige, gammeldags sommerhus-stemning.

Læsø Ferieby ligger ud til Læsøs bedste, børnevenlige strande, som nås ad ca. 500 meter stier gennem fredede strandenge. Der er rig mulighed for fiskeri fra stranden. Du kan også køre ca. 1 km mod Vesterø Havn, hvor der går veje mod stranden med parkering ved klitterne - eller prøv at køre til højre af strandvejen, til den ender. Her ligger "Stokken" –
en sandtange, som kan nås ved at vade over et lavvandet bælt. Her føler man sig som på en sydhavs ø. Medbring dog selv palmer og eksotiske drinks.

Hunde er velkomne på Læsø Ferieby, dog max 2 hunde pr. hus.

Ønsker du at spille golf, så kan lejerne i Læsø Ferieby benytte Læsø Golfbane.

Inspektørparret Gregers og Ellen Melchiorsen
Træffes telefoniske dagligt mellem 08:00-20:00 på
tlf. +45 2390 6088 / +45 6086 2886


Inspektørerne står for modtagelse af depositum, udlevering af nøgler, slutafregning og rengøringskontrol og er i øvrigt behjælpelig med information og løsning af problemer som evt. måtte opstå.


Kørevejledning:
Når du kører fra færgen tager du Havnevej højre. Efter ca. 800 meter drejer du til højre på strandvejen som følges ca. 3 km. Alkevej, Klydevej, Bekkasinvej og Tranevej ligger til højre fra strandvejen.

Rute fra havn til Læsø Ferieby
Klik på kortet for rutebeskrivelse hos krak.dk